OOST AFRIKAANS EETHUIS DJEBENA LEIDEN

OOST AFRIKAANS EETHUIS DJEBENA LEIDEN Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oost Afrikaans Eethuis Djebena Leiden. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2022 om 21:18 Heerlijk gegeten weer! Wat mooi om zo gemakkelijk te kunnen genieten van zo’n totaal andere keuken. Bedankt!!
17 mei 2022 om 20:07 Eten was goed, maar de bakjes waren te heet waardoor het plastic was gaan krimpen en de dekseltjes hadden losgelaten. Gelukkig was alles goed ingepakt waardoor de bezorger niet helemaal onder zat. Smaak was erg lekker!
15 apr 2022 om 21:09 Ongelooflijk lekker en goed eten! :-). Echt smullen. Een punt wb de injera: de eerste injera blijft plakken op het kartonnen bordje, dat krijg je er bijna niet af. In verhouding met de hoeveelheid 'vulling' zouden er 1-2 injera's extra fijn zijn...
16 jan 2022 om 11:56 Kwam sneller dan verwacht en aangegeven. Het heeft ook goed gesmaakt!
15 jan 2022 om 18:22 Smaak van het eten was goed maar wel wat aan de pittige kant. Naar mijn mening had het vlees niet de bereidingstijd gehad die nodig was (taai ipv mals). En hebben wij beiden last van onze maag 1 dag later. Wordt er HACCP conform gewerkt daar?
3 jan 2022 om 10:32 was superlekker!!
30 dec 2021 om 20:59 Super lekker eten! Heerlijk gekruid en goed warm, ik raad het iedereen aan!
17 dec 2021 om 22:09 Heerlijk eten!
11 dec 2021 om 23:52 Beware vegetarians! We ordered a vegetarian dish, meat dish was delivered instead (either with beef or lamb). No dinner, awful experience.
3 dec 2021 om 19:53 Heel erg lekker gegeten, de combinatie van gerechten is een aanrader. De bestelling kwam wel een kwartier voor de gevraagde tijd, gelukkig was ik net thuis.